Twitter

Komen mereka pasal twitter.

Mofasad - "Apa ingat orang perut besar tak ada twitter? Aku buat twitter sebab aku nak promote blog aku. Rasa tak cukup pula hanya promote dekat yahoo messenger. Aku kan terkenal. Tak sia-sia lah aku budak dot com. Dah la aku berperut besar lepas tu femes pula. Aku rasa dunia aku punya."

Siggplus - "Aku rasa tak puas hanya melucah di blog. Dalam twitter aku boleh melucah direct dengan makwe-makwe supaya nampak lebih biadap. Follower aku ramai hilang tu belakang cerita."

Deus - "Memandangkan twitter ada tempat untuk letak gambar profile jadi gua ambil peluang ni. Dah lama gua nak tunjukkan gambar ganas gua ni. Rokok dekat mulut sebenarnya tak ada. Tapi nak tunjuk yang muka gua ganas gua edit photoshop pergi letak rokok dekat bibir. Nasib baik jadi."

Razman - "Aku hairan ramai orang ingat aku ni bukan babi. Tapi mereka salah. Aku ni babi sebenarnya. Pasal twitter tu aku taknak komen. Aku cuma nak bagitahu yang aku ni babi sahaja. Percayalah, aku tengah serius ni."

Lepas dengar komen dari mereka aku terus buat satu.

34 comments:

Mat Jun said...

asal aku xd twitter ?

wannurfazrini said...

hahah siot jea. btl gak twitter tempat melucah ! aww ! aww !

MOFASAD said...

gua rasa nak letak gambar budak pakai cermin mata hitam baju biru. baru rare gua nampak kurus.

ok x?

maisyara Pot! Pot! said...

twitter best meronggeng. dekat situ best pasang skandel ramai2 xD

hiro said...

yakiyu.

Razman said...

alaa..nak bermanja dengan ittew lettew. cover konon berbabi babi. mengada tawwww bebi (berd babi) ni.

bukan penggoda said...

eleh. dia dok #nowplaying lgu jiwang2 tu apew?

DuniakuAbstrak said...

adess...haha

areleaf said...

org2 kebanyakan je layan twitter ni..org berdarah raja mcm gua ni lagi suka layan parti buih kat rumah je..

Pyka Rahmat said...

hahahahahahaha

Encik Tikus said...

part razman tak boleh blah, bongok betul

Ery Farieha said...

tweeter tegar kot korang ni

sorang muncul, yang lain pon muncul

hahahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

abg berd..twitter tu sama mcm tweety bird ke twistis?

deus X machina said...

ameng ameng

siggplus said...

ameng sekarang ni liar betul, macam binatang lagaknya

john bert said...

dah ada twitter rupanya. patutlah delete hi5.

MOFASAD said...

komen john bert saja nak wat nahas. kah kah kah!

jambz- said...

kah kah.

macam mana lu dengar?

afiqsiddhartha said...

hi 5 ni permainan orang kaya je aku rasa. hmmm

Frodo Baggins said...

parit!!! cilake. apsal x share sama aku?

AyuE SurihanyOt said...

takdak perasaan dgn twitter..twitter tu hanya utk peminat aku saja..sapa yg follow aku tuu minat aku la..

berd jangan malu2 nak follow..xpe aku paham...

citahrudin said...

lah..

eiffel said...

hahahaaaa...berd..jgn lupa folo gwa...

NAJ HEBAT said...

jahanam.


itu saja.


sambung twitter.

yunk.. lu sombong sama gua. menci lu.

Bukan Gadis Comel said...

aku pon nak twitter. argh.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

mat jambu saja layan twitter nih..
gua takde binatang twitter nih

Mieza vs Rory said...

paritt bukn reti pown men twitter, sj je nk up..org ader die pun nk jugak.....

Catherine- said...

xde twitter!

Is said...

lahhh, baru ada twitter ker..

Miss ... said...

ELEHHHHH

Berd said...

Mat Jun - ok kau pun dah jumpa kan?

wannurfazrini - kenapa ada melucah kau tiba-tiba eksaited pula ni?

MOFASAD - tak ok.

maisyara Pot! Pot! - kalau mofasad tu boleh la nak berskandel.

hiro - jadah apa ni woi?

Razman - seronok tau dia orang panggil babi.

bukan penggoda - kalau kau kata chori2 chupke2 tu jiwang kau silap besar. tu klasik woi!

DuniakuAbstrak -komen ni paling celaka.

areleaf - eleh. ada fb tak apa pula. tak brader taww tawww

Pyka Rahmat - apa aku nak balas ni?

Encik Tikus - dia seronok kan orang panggil babi.

Ery Farieha - aku takut lama2 bosan juga.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ - twitter tu sama macam tilam empuk sayang. boleh dianyah setiap masa.

deus X machina - buat ganas lettew.

siggplus - jangan marah tau. nanti ilmu romantik lucah awak hilang serta merta.

john bert - mana kau tahu semua benda ni?

MOFASAD - sebab kau sebenarnya

jambz- - kau saja minta terajang kan.

afiqsiddhartha - babi apa. mana ada kena mengena.

Frodo Baggins - hahaha. Bon saya rindu awakk. !!

AyuE SurihanyOt - sempat pula kau nak promote.

citahrudin - sumpah rare komen kau ni.

eiffel - bak sini twitter lu

NAJ HEBAT - mana ada sombong. dah kau semakin jiwang sekarang. baik aku undur. kah kah

Bukan Gadis Comel - jangan buang ghairah dekat sini.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o - hahha. nanti kau buat juga tengok lah nanti macam mana.

Mieza vs Rory - tahu pula kau. kau stalk parit?

Catherine- - jom buat. boleh lucah-lucah

Is - jangan hina aku macam tu sekali.

Miss ... - biol sombong gila ngan aku sekarang.

Miss ... said...

ELEHHHH BERD BKN KO KE YG SOMBONG GILERRRRRR BABASSSSSS SKANG HEH WEKSSSSS(SAJE AKU TEKAN CAPSLOCK) MENCIK BERDDDD WAKAKAKA...

fndrocka said...

follow @fndrocka yer.hahak

eiffel said...

nah...

kawaii eiffel...jgn lupa folo...

wakakakaaa