Cerpen: Kasih Follower

Cerita Russian insitute ditutup. Dildo dicampak kuat ke dinding. Sabun pun dipandang tidak bernafsu. Siggplus buntu. Jarang tahu dia macam tu. Biasa dia masturbasi macam makan nasi.

Dia baru lepas bergaduh kasar dengan dua orang kawannya.

Dia marah betul. Kawan-kawannya, semua dengki dengan apa yang dia dapat sekarang. Dekat kedai makan tadi seorang kawannya buka cerita pasal video remaja bercium tempoh hari. Semakin lama semakin rancak.

Tiba-tiba Siggplus berdiri. Kerusi dibaling ke tepi. Meja ditendang ke depan.

"Bodoh. Aku yang follower beribu ni pun tak ada nak buat macam tu."

Ye, korang semua betul. Memang tak ada kena mengena follower beribu dengan bercium. Tapi begitulah Siggplus. Sejak blognya mempunyai follower seramai 1024 dia mula bermegah. Apa jua hal dalam dunia ni mahu dikaitkan dengan follower. Sehinggakan brader parking kereta tak betul pun dicacinya.

"Ni mesti pesen blog ada follower sikit."

Dua orang kawannya banyak kali tegur. Tapi biasalah, binatang. Mana nak dengar nasihat-nasihat. Sebaliknya dia menerkam kawannya dan mahu menumbuk. Nasib baiklah kawannya lagi seorang sempat selak baju dan menunjuk six pack. Six pack kawannya tu memang true. Setiap malam masuk gym.

Siggpluss takut. Dia tak jadi tumbuk. Dia mengundur beberapa langkah dan berlari meninggalkan kawan-kawannya. Dia menangis.

Siggpluss geleng-geleng kepala. Malas betul dia nak ingat peristiwa tadi.

Tanpa berfikir panjang dia bangun lalu mendapatkan sabun. Pintu bilik air ditutup kemas. Sambil bermain sabun dia marah-marah seorang diri.

"Aku dah la ada follower beribu, ada makwe, sikit lagi nak jadi engineer!" Dia menjerit.

Setelah selesai memuaskan nafsunya dia mengeluh. Tiba-tiba pula rasa menyesal. Bukan menyesal kerana bergaduh dengan kawan-kawannya tadi.

Tapi memang adat seorang lelaki. Selepas bermain sabun, mereka akan menyesal.

56 comments:

eiffel said...

-.-"

eiffel said...

gwa pown nk buat onar spt mereka

eiffel said...

harap lu xmarah

eiffel said...

berd, awak marahkn saya ker?

eiffel said...

frodo dengki!!!mencikkkk T.T

eiffel said...

frodo camtaek!!!

eiffel said...

frodo bodo!!!!


memg sesuai tok lu >.<"

MOFASAD said...

eeuuwwwww~

CGG said...

banyaknye farid komen:)
huhu

hi berd

Frodo Baggins said...

best!


>>____<<

maiMOONyet said...

awek camtaek! hang nape? PMS? hekhekhek ;P




* hai frodo berspetot merah ;P

deus X machina said...

entry dah ok, komen pulak cam celaka.

sekian

Encik Tikus said...

ENTRY DENGAN KOMEN..

DUA DUA MACAM CELAKA ..

afiqah said...

hahah. tak boleh tahan.
sabun penyesalan.

syahira ariff said...

keh keh
siggplus jadi hero citer la

namzar said...

dah la tu berd. biasalah tu org polower beribu msti lupa saat2 sama taraf. npe taknak copy tweet dia yg ckp

"malas aku nak layan. korang sume boleh pergi mampos."

kecik hati tau hingga hari ini.

afiqsiddhartha said...

perang ni dengan bubu. Tapi jilaka sebab komen mopasad dengan frodo kena delete. Kontroversilah abam. Six pek la sangat

Frodo Baggins said...

AFIQA ~ kami di aniaya oleh penulis belog. abess komen berilmiah weoll kene delete!!! jilake

Catherine- said...

~___~

afiqsiddhartha said...

frodo, si berk ni memang macam tu. bahana berkangkang lama sangat dalam gym. dia paling jilaka sekali.

Frodo Baggins said...

afiq, dan yu terjoda kan dgn kangkangan beliau?? penjoda yg jilake!

afiqsiddhartha said...

terjoda sebab kangkangan beliau bolh kerutkan perut yobot tu nampak macam konon-kononnya ada sik pekz. dia hebat.

Zulkifly Omar said...

mau pingsan ku baca blog ni.... ahaks

Zulkifly Omar said...

mau pingsan ku baca blog ni.... ahaks

Frodo Baggins said...

penjoda 19 karatzz ittew dpt ilmu dari abam2 jordan yg ketat ketat ... ouuchhh kangkang yang ternoda oleh penjoda itu mmg paling hebat sekali paling ... tarik nafas


abam berks hebat!!!

cassiopeia said...

hi berd, aku peminat baru kau, maksud aku blog kau. XDD

Miss ... said...

apsal lepas main sabun je menyesal?
boleh terang kan?? ( muka ala2 blur je ni..suci la katakan keh3)

Pa'tam said...

babi tahu abam jordo ni.. jilaka punya entri..kah3

farahmoque said...

giler ahhh komen frodo ngan parit kena delete..hahahahha..

entry memang cm shilaka!pas maen sabun tak payah nak menyesal sgt..kah kah kah..

Tyra Hanim said...

apekah?


tak faham langsung.

maen sabun?buih sabun ke?
huhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sabun di bilik mandi sabun
sabun di bilik mandi sabun

HEROICzero said...

hahaha macam babi. Best. Babi best. Best babi.

gua dah lama x menyesal. Mungkin kerana sudah lama tidak menyabun.

Ah macam menipu d situ.

nveil said...

nak terjemah :

dildo . . . siggplus . . . lelaki . . . dildo

weyyy celah mana pakai wehh!?
takkanlah . . . bhahahaha!

Mario said...

....kawin jela cepat...

Linglung said...

ini cerita twitter bawa ke blog..gua nak minta follower dgn sigplus sikit agak2 dia bagi tak?

Vamp Mary said...

Tapi memang adab seorang lelaki. Selepas bermain sabun, mereka akan menyesal.


HAHA. Dah tu je.

DuniakuAbstrak said...

"sigh"

nd said...

ko lyn russian institute ke berd??

AyuE SurihanyOt said...

lu nak cakap lu baru lepas main sabun kan??eleh pandai je nak cover buat cerita sigg yg main..

Fahim 'n Alin said...

kah3..cam cilakak..nice2

✿nenek moden✿ said...

salam..
pandai ek karang cerita...

cikpia said...

ha ha..... cam babik!!!! terlucah seketika aku time baca entri nie.....

kata kila said...

alamak.lucah.saya bawah 18.tapi dah terbace.ekekeke.bawah 18 lah sangat!

Cempaka R.Minta said...

hiii
cempaka datang
add kita boleh ? pls

lumut said...

lama aku atk usha siggplus tuh...
boleh jadik yb die tuh..

hye berd...
sehat?

bukan penggoda said...

@ustakberd, adab ke adat?

kbai.

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan, lalu ku tinggalkan jejak tuk tuan rmh menerjah dan memollow blog ku.. Saya dh follow blog kamoo.. So nice.. hehe

Pyka Rahmat said...

pakai detergant terhakis tak ?

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

berd..
awak marahkan saya ke??

hiro said...

entri cmne, pesen ada 500 lebih polower je.

i'msosupernotcool said...

memang macam gampang.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sabun i bilik mandi..sabun di bilik mandi

CakapBisa said...

berd.. hebat idea ko.. idea yang muncul dari pengalaman hidup.. hehehehehehe... wa tabik sama lu..:)

shakila mubarak said...

main sabun tu mcmne ekk

wong ah ian said...

hoi..lame tak melawat kau..

Cik Nurul Idayu said...

gilaxx punya cter,,,hahahhaha!!