Dua Alam

Aku memang lambat. Semalam aku baru tengok cerita Dua Alam. Bagi aku serius cerita tu boleh tahan. Idea mantap dan jalan cerita yang menarik. Dari awal sampai habis tak boring langsung. Ok sila terajang aku sekarang.

19 comments:

Encik Psychopath said...

dang!

Takamine Iswadi said...

ada stock ?

aku nak tengok

MATAHARI said...

best kan? kan? kan? hue hue hue

K2r~90 said...

ʰªʰªʰª

MOFASAD said...

karang gua tak bagi baju tu tahu lah

mario said...

ko tengok kat mana?

hiro said...

euwwww.

oranglidi said...

eh? aku arini baru tengok.

crita mcm cibai ada hati nak 40juta.

amy=adam

Berd said...

Download dari jiwang.org tak silap. Entahlah bab download ni aku tak reti sangat. 3gp melayu tudung boleh lah.

- koroe - said...

cerita pasal katak kan ?


aku rasa macam pernah nampak orang tengok kat wayang cite nih.



ada poster dia tampal besaq2 giteww kat luar sinema

Pa'tam said...

mesti kau tengok sambil gesel2 kemaluan sendiri guna tangan bukan? kelakuan kau memang senang nak baca ameng

Akulah Aqilah Itu said...

dushh!!

Akulah Aqilah Itu said...

dushh!!

i'msosupernotcool said...

same la.
aku pon suke cerite nih.
suke.suke.

afiqsiddhartha said...

betul tuu, dulu aku suka tepuk tangan sambil makan nasi ayam dekat area rumah lama aku. macam tak boleh blah kot sedap.

Razman said...

sama la..waktu kecik2 dulu aku suka main baling selipar dengan anak jiran. anak jiran tu perempuan, aku suka aim dada dia nak kasi bengkak.

NAJ HEBAT said...

berd... lalalala~~

*berlalu sambil jilat lolipop*

Frodo Baggins said...

yer bini beliau mmg cun walaupun rambut belia tak sestylo razman kicap

Abu Ubaidah said...

kenapa aku tak tahu nak komen apa?